Wij zijn helaas gesloten

Vespa Elettrica 45km

6629
€99,- p/m
Nieuw
  • Type: Brom Scooter
  • Staat: Nieuw
  • Transmissie: Automaat
  • Kleur: Zilver
  • Al meer dan 6 jaar trots BOVAG lid
  • Altijd 3 maanden garantie op een scooter of motor
  • Klanten beoordelen Pels Scooters & Motoren met een 9,4

Productinformatie

Vanaf heden zal mobiliteit in het algemeen – en elektrische mobiliteit in het bijzonder – nooit meer hetzelfde zijn, want eindelijk is het zover: de Vespa Elettrica kan online gereserveerd worden!  https://elettrica.vespa.com/ u kunt ons selecteren als dealer en zo kunt u als allereerste er bij zijn om in te tekenen op de groene versie van de iconische Vespa-scooter.

 

Vanaf november, tegelijk met de EICMA-motorbeurs 2018 in Milaan, wordt de Vespa Elettrica op grote schaal via het Piaggio-dealernetwerk op de markt gebracht.

De Vespa Elettrica is een eigentijds icoon en staat synoniem voor geavanceerde connectiviteit en rijgenot in stilte. Voor personalisatie, milieuvriendelijkheid en elegantie. Die waarden waren altijd al typerend voor Vespa en worden opnieuw ten volle gerealiseerd in de Vespa Elettrica, waarmee het merk Vespa zichzelf opnieuw als pionier in de markt zet.

Met een aandrijfunit die een piekvermogen van 4 kW kan leveren en de kenmerkende dynamische prestaties van een elektrische motor, laat de Vespa Elettrica elke traditionele 50 cc-scooter achter zich. Vooral als het op accelereren en wegrijden op een helling aankomt.

Vlot, wendbaar en aangenaam rijden in de stad. Zelfs bij de zeer lage snelheden van druk stadsverkeer, met het extra voordeel van totale stilte zonder de minste trilling. Dit alles maakt steden minder chaotisch en leefbaarder, doordat ook lucht- en geluidsvervuiling worden tegengegaan.

De Vespa Elettrica biedt een maximaal rijbereik van 100 km, een cijfer dat zowel in de stad als daarbuiten stabiel blijft dankzij de moderne lithium-ionaccu van de scooter en een efficiënt systeem voor energierecuperatie dat de accu tijdens het remmen opnieuw bijlaadt. Om de accu op te laden, hoeft de bestuurder enkel de kabel uit het helmcompartiment te trekken en aan te sluiten op een normaal stopcontact of op een van de openbare laadpalen. Het duurt slechts 4 uur om de accu volledig op te laden.

 

De Vespa Elettrica is in de belangrijkste landen van de eurozone verkrijgbaar en kost in Nederland € 6.629.

Vanaf voorjaar 2019 ook in 25km leverbaar

Specificaties

Omschrijving Waarde
Prijs 6629
Kleur Zilver
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat

Heb je vragen?

Bel Pels Scooters & Motoren vrijblijvend op.