Wij zijn helaas gesloten

Werkplaats

Pels Scooters&Motoren heeft een compleet ingerichte werkplaats, waarin zij onderhoud en reparatie verrichten aan alle merken en modellen scooters en motorscooters. Tevens verrichtten wij ook schade reparaties aan uw scooter of motorscooter. Alleen spuitwerkzaamheden besteden wij uit aan een gerenommeerd schadeherstel bedrijf.

De werkplaats valt onder leiding van Erik Pels, hij heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het onderhouden en repareren van scooters en motorscooters.

Alle onderhoud en reparatie werkzaamheden wordt met de klant besproken en de kosten hiervan spreken wij indien mogelijk van te voren met de klant door, komen er onverwachts toch nog meer kosten dan lichten wij u altijd van te voren in.

Ook bij pech onder weg kunnen wij u assisteren en de scooter ophalen. Pels Scooters&Motoren zijn in het bezit van twee leenscooters deze kunt u altijd reserveren wanneer u een afspraak maakt, zo is het nog eenvoudiger om mobiel te blijven!!

Wanneer u belt voor een afspraak, dan doen wij altijd ons best, wanneer u de scooter in de ochtend brengt tussen 09:00uur en 10:00uur dat deze dan ook diezelfde middag weer klaar staat!!

Wij zien u en uw scooter graag bij ons langs komen,

Wij houden scooter rijden voor u betaalbaar en veilig !!!

U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend bij ons langs te komen.Maak een afspraak